Ciasto sezonowe

Kruchy spód, puszysty i delikatny krem, odświeżająca galaretka, a na wierzchu świeże owoce sezonowe – maliny, jeżyny lub banany. Nasze ciasto sezonowe to gwarancja niepowtarzalnego smaku. Jest wynikiem połączenia tradycji z nutą nowoczesności. Dzięki swojej prostocie, skradnie serce (i podniebienie) każdego. Wypiek ten idealnie pasuje do letnich orzeźwiających napojów, a także do kawy. Najlepiej smakuje podawany na zimno.

Ciasto orzechowe

Ciasto orzechowe

Nasze ciasto czekoladowo-orzechowe to coś dla miłośników wyrazistych smaków. Kruchy spod i puszysty krem w połączeniu z bananami komponują się idealnie. Całość, oblana czekoladą i posypana orzechami, to raj dla podniebienia. Ta wyjątkowa słodycz jest w stanie umilić nawet ponury dzień. Ciasto smakuje najlepiej w połączeniu z gorącymi napojami.

Ciastka Jaworki

Ciastka Jaworki

Jaworki to kruche ciasteczka o delikatnym maślanym smaku. Ich receptura jest ściśle strzeżona, przekazywana z pokolenia na pokolenie. Te tradycyjne wypieki przypadną do gustu zarówno najstarszym, jak i najmłodszym klientom. Doskonale sprawdzą się jako przekąska w ciągu dnia, a także jako dodatek do kawy. Jaworki są gwarancją niepowtarzalnych doznań smakowych, co zawdzięczają swej prostocie. Nigdy się nie nudzą i są dowodem na to, że najprostsze znaczy najlepsze.

Perła maślana

Perła maślana

Perła maślana/cynamonowa ma delikatny, maślany, lekko waniliowy smak. Środek jest puszysty i wilgotny, a skórka chrupiąca. Różne rodzaje posypki nadają jej niepowtarzalny smak.

Perła jest doskonałym, słodkim dodatkiem do kawy. Wykwintna i elegancka, ozdobi każdy stolik i dostarczy niezapomnianych wrażeń smakowych

Ciasteczka IG

Ciasteczka IG

Przedstawiamy Ciasteczka IG – nową, słodką przekąskę odpowiadającą współczesnym trendom żywieniowym. Z ich receptury wyeliminowaliśmy biały cukier (sacharozę), zastępując go maltitolem, który ma niższą kaloryczność i indeks glikemiczny.

Ciasteczka IG powstają z pełnoziarnistej mąki graham, otrąb oraz płatków pszennych z dodatkiem ziaren słonecznika.